Pagalba

Kas atsitiks, jei laiku neatnaujinsiu savo narystės?

Jūsų profilis taps "pasyvaus nario" profiliu. Jūs galėsite prisijungti prie savo paskyros, skaityti pranešimus forume bei gauti žinutes, tačiau patys jų rašyti nebegalėsite. Savo narystę atnaujinti galėsite bet kuriuo metu.

Noriu pakeisti savo profilio vardą!

Patys vartotojai pakeisti savo profilio vardo negali, tačiau mes mielai pagelbėsime ir profilio vardą Jums pakeisime. El. laišku parašykite keletą norimo vardo variantų info@kitolink.lt ir Jums pakeisime į tą, kuris bus neužimtas.

Aš nenoriu, kad mano paieškos rezultatuose būtų matomi pasyvūs nariai!

Tokiu atveju savo paieškos nustatymuose pažymėkite nuorodą „Rodyti tik aktyvius narius“. Taip nustatysite, kad paieškos rezultatuose nebūtų rodomi "pasyvūs nariai" (tie, kuriems galite siųsti žinutes, tačiau jie negali Jums parašyti atsakymo). 

Ką žymi raidės, matomos prie narių profilio nuotraukos?

Be kitoLink.lt narių svetainėje galite matyti ir kitų šalių katalikiškų pažinčių svetainių narius. Raidės prie nario profilio nuotraukos žymi šalį, kurioje šis narys gyvena. Čia rasite Europos šalių kodų sąrašą:

(B) Belgija
(BG) Bulgarija
(DK) Danija
(D) Vokietija
(EST) Estija
(FIN) Suomija
(F) Prancūzija
(GR) Graikija
(IRL) Airija
(I) Italija
(HR) Kroatija
(LV) Latvija
(LT) Lietuva
(L) Liuksemburgas
(M) Malta
(NL) Nyderlandai
(A) Austrija
(PL) Lenkija
(P) Portugalija
(RO) Rumunija
(S) Švedija
(SK) Slovakija
(SLO) Slovėnija
(E) Ispanija
(CZ) Čekija
(H) Vengrija
(GB) Jungtinė Karalystė
(CY) Kipras

Ką daryti, jei noriu/nenoriu, kad mano profilis būtų matomas tarptautiniu mastu?

Savo profilio nustatymuose Jūs galite pasirinkti ir pažymėti ar norite, kad jūsų profilis būtų matomas tarptautiniame kathTreff katalikiškų svetainių tinkle: eikite į "profilis" --> "informacijos redagavimas" --> skiltyje „Matomas šiose bendruomenėse“ pažymėkite tas svetaines, kuriose Jūsų profilis gali būti matomas.

Kaip išversti profilio informaciją į užsienio kalbą?

Jei norite bendrauti su kitų šalių katalikiškų svetainių nariais, savo profilio informaciją ar bent trumpą pristatymą apie save profilio informacijoje patalpinkite bent viena užsienio kalba. Tą padaryti galima taip: "profilis" --> „Redaguoti“ --> „Pridėti naują vertimą“.

Kaip aš galiu panaikinti savo profilį?

Savo profilį svetainėje galite išjungti: prisijunkite prie savo paskyros, spauskite ant savo profilio vardo dešiniajame kamputyje viršuje ir pasirinkite "Išjungti paskyrą". Tokiu atveju jis nebus matomas kitiems nariams, bet anketos informacija bus išsaugota ir nereikės jos pildyti iš naujo, kuomet nuspręsite "sugrįšti". Jei pageidaujate, kad jūsų profilio duomenys būtų ištrinti visam laikui, malonėkite mums apie tai pranešti el. laišku info@kitolink.lt. Jį gavę Jūsų duomenis pilnai panaikinsime.  

Ką daryti, jei gaunu nepagarbių, įžeidžiančių žinučių?

Apie bet kokį nepagarbų bendravimą svetainėje labai prašome informuoti el. laišku jurgita(at)kitolink.lt !