JIS NERAŠO, JI NEATSAKO

Moterys skundžiasi, kad vyrai yra pasyvūs ir joms nerašo, tuo tarpu vyrai jaučiasi nusivylę, nes moterys į jų laiškus neatsako.

Tačiau tiesa šioje situacijoje glūdi kažkur per vidurį, nes atsakomybę dėl bendravimo prisiimti turėtų abi pusės.

Norime atkreipti dėmesį į keletą dalykų:

Mieli vyrai, Jūsų reputacija nepakyla, jei vieną “nugludintą”, tačiau beasmenį laišką tuo pačiu metu siunčiate 20 moterų. Marija mums rašė: “Gavusi laišką žinojau, kad buvau viena iš dešimties. Ten nebuvo nieko skirto man.”

Mūsų patarimas: Džentelmenai, jei norite sudominti merginą, perskaitykite jos profilį ir parašykite jai asmenišką laišką. Parašykite, apie tai, kas patraukė Jūsų dėmesį, kas tarp Jūsų galėtų būti panašu, užduokite klausimų, domėkitės, bendraukite… Ir nepamirškite svarbaus dalyko: mergina, gavusi Jūsų žinutę, visų pirma pažvelgs į Jūsų profilį, tad peržiūrėkite, ką esate apie save parašęs ir nepamirškite įkelti nuotraukos!

Mielosios, Jūs esate apdovanotos empatija ir priimančia širdimi. Nenurašykite Jus kalbinančio vaikino iš karto! Jei jis Jūsų iš tiesų nedomina, pakanka vieno sakinio. Jei vaikinas yra atkaklus, nors jam aiškiai parašėte, kad nenorite su juo toliau bendrauti - pasinaudokite kiekvieno susirašinėjimo pabaigoje esančia funkcija “Blokuoti narį”. Martynas išsiregistravo iš svetainės, nes “tik keturios moterys atsakė 26 laiškus per 3 mėnesius”.

Mūsų patarimas: Damos, būkite kantrios. Ne kiekvienas Jums rašantis vyras moka žarstyti komplimentus ar aiškiai išreikšti tai, ką iš tiesų galvoja. Drovumas čia taip pat gali “pakišti koją”, tad nedarykite skubotų sprendimų. Pasistenkite daugiau sužinoti apie Jums rašančius vaikinus, suteikite jiems šansą. Dauguma tikrai Jus nustebins!

Ką pridėti? Taip, nėra lengva parašyti asmenišką įdomų laišką. Nėra lengva laukti atsakymo. Nėra lengva atsakyti į visus, net ir nedominančius laiškus. Bet visi žinome - laukti verta. kitoLink.lt renkasi daug nuostabių, retai kitur sutinkamų ir giliai mąstančių žmonių. Ši bendruomenė keičiasi ir auga kasdien. Kviečiame ir Jus!

Iki birželio 24 d. pasinaudokite ypatinga kitoLink.lt vasaros nuolaida ir su kodu SVAJONES LINK naystę aktyvuokite su 50% nuolaida! 

Kaip tai padaryti? Prisijunkite prie savo paskyros svetainėje kitoLink.lt, spauskite „Narystė“ arba „Aktyvuoti narystę dabar“, pasirinkite narystės laikotarpį, įrašykite kupono kodą SVAJONES LINK ir spauskite “Užskaityti“. 

Peržiūrėti viską

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis