Kovo 19 d. - kitoLink gimtadienis!

Sveikinamės su Jumis mums ypatingą dieną - kovo 19 d. prieš devynerius metus Šv. Juozapo globai pavesdami atidarėme katalikišką pažinčių svetainę kitoLink.lt.

Leidomės į šį nuotykį pasitikėdami ir tikėdami, kad kitoLink.lt taps žmonių, ieškančių savo gyvenimo išrinkotojo bei norinčių dalytis tikėjimu, pažinčių ir susitikimų erdve. Ir neklydome! Laikui bėgant tapome liudininkais to, kaip ši svetainė tapo Dievo įrankiu, padėjusiu susitikti ir keliauti į santuoką jau daugiau nei 30 porų! Dalies jų istorijas galite rasti čia. O kai kurios poros apie savo kelionę sutiko paliudyti ir radijo bangomis. Esame jiems nepaprastai dėkingi ir kviečiame Jus pasiklausyti!

Eglės ir Artūro istorija
Ramunės ir Sauliaus istorija
Vilmos ir Mindaugo istorija

Savojo žmogaus paieškos yra kelionė. Dievo, savęs ir Kito link. Ir ji nebūtinai užsibaigs čia, kitoLink.lt, tačiau labai džiaugiamės, kad šiuo metu esate su mumis ir savo buvimu Jūsų praturtinate kitoLink.lt bendruomenę!

Nuo pat svetainės atidarymo turėjome svajonę burti kitoLink narius ne tik internetinėje erdvėje, bet kviesti ir gyviems pokalbiams bei susitikimams. Ir svajonės pildosi! Todėl labai džiaugiamės laikas nuo laiko galėdami pakviesti į kitoLink.lt renginius. Informacijos apie juos ieškokite skiltyje "Renginiai".

Jei Jūs turite idėjų ar pasiūlymų apie renginius, kurie galėtų būti aktualūs bei įdomūs kitiems kitoLink.lt bendruomenės nariams, būtinai pasidalinkite kvietimu! Tai padaryti galite savo paskyroje pasirinkę “Renginiai” —> “Paskelbti apie renginį” arba atsiuntę informaciją info(Eta)kitolink.lt. Kurkime kitoLink.lt bendruomenę drauge!

Šv. Juozapai, Švč. Mergelės Marijos sužadėtini, Jėzaus globėjau, užtarki ir globoki visus, ieškančius savojo bendrakeleivio (-ės) santuokai! 

Džiaugsmingos kelionės KITO LINK!

Jurgita ir Vytautas Saliniai

Peržiūrėti viską

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis