Žinutė užėjusiems į kitoLink.lt

Pauliaus ir Gintarės pažinties istorija prieš keletą metų prasidėjo kaip tik šiomis dienomis, žengiant į Šv. Kalėdų laiką... Dabar keliaudami jau santuokos keliu, jie siunčia padrąsinimo laišką Jums!

Gintarė. Prieš dvejus metus gruodžio pabaigoje per kitoLink.lt gavau žinutę nuo Pauliaus. Svetainėje buvau užsiregistravusi 8 mėnesius, bet perskaičiusi jo žinutę pirmąkart labai aiškiai pagalvojau „O, čia bus kažkas įdomaus!“.

Iš trumpos žinutės supratau, kad jis skaitė mano anketą ir taip užsidėjo sau didelį pliusą. Be to, buvo labai įdomu, ką Paulius parašė apie save.  Dabar mes jau pusmetį susituokę ir be galo dėkingi kitoLink.lt komandai ir Dievui.

Trumam grįžtant į priešistorę, būsimo vyro nepavyko susitikti anksčiau išbandytais būdais: per veiklas, draugus, bendruomenę, Todėl, prisiminusi vieną A. Einšteino mintį, nutariau pasinaudoti kitokia priemone. Jo mintis tokia: „Didžiausia beprotybė yra nuolat darant tą patį tikėtis kitokių rezultatų“. Vadinasi, reikia kažko kito nei man įprasta!

Jei dar nesate savanoriavę - išdrįskite. Jei nedalyvaujate Bažnyčios siūlomose veiklose - sudalyvaukite. Jei nesate užsiregistravę kitoLink.lt - kodėl nepabandžius? Internetas - tik priemonė, o Dievui veikti nėra ribų.

Paulius. Aš dar pridėčiau - negalvokite, kad „taip būna tik kitiems, o man taip tikrai nebus“. Pasisekti gali visiems, tačiau tam reikia laiko, pastangų ir kantrybės.

Siūlau rimtai įvertinti, kad jūsų anketa yra to, kas jūs esate, pirminis atspindys. Tai yra labai netobulas atspindys, todėl labai svarbu parašyti viską kuo išsamiau ir nuoširdžiau, kad šis kreivas veidrodis taptų kuo tiesesniu.

Aš juk parašiau savo būsimai žmonai būtent dėl to, jog jos anketa buvo išsami ir turėjo įdomių faktų, kurie ir patraukė mano dėmesį. Todėl nepatingėkite, būkite kuo nuoširdesni ir atviresni savo anketose, ir rašykite tik tiesą. Nenuimkite poros metų nuo savo amžiaus. Nepridėkite poros centimetrų prie savo ūgio. Nedėkite nuotraukų, iš kurių sunku suprasti kaip jūs iš tikro atrodote.

Tiesiog įsivaizduokite, kad visa tai rašote žmogui, su kuriuo ketinate eiti prie altoriaus jau rytoj.

Laimingos kelionės! Ir džiugių šv. Kalėdų!

Gintarė ir Paulius

Peržiūrėti viską

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis