Bendraudami internetu išlikite budrūs!

kitoLink.lt galite sutikti daug ir įvairiose pasaulio vietose gyvenančių žmonių, kurie ieško patikimų, rimtų santykių.

Tačiau nepaisant mūsų kasdienės svetainės priežiūros bei nario mokesčio, kuris yra tam tikra apsauga nuo lengvabūdžių nuotykių ieškotojų, negalime garantuoti, kad svetainėje neužsiregistruos ir piktavališkų ketinimų turintys asmenys. Neturime tokio aparato, kuris nuskanuotų žmogaus sąžinę, todėl prašome ir Jūsų budrumo!

Keletas svarbių dalykų, kurie padės Jums bendrauti saugiai:

  • Slapyvardis ir kitoLink.lt laiškų dėžutė. Slapyvardis Jums garantuoja anonimiškumą, o laiškų dėžutės pagalba galite saugiai bendrauti neatskleidžiant savo kontaktinių duomenų. Niekam neatskleiskite savo el. pašto adreso, telefono nr. ar vardų kitose socialinėse erdvėse vos po keleto laiškų. Mėgaukitės susirašinėjimu kitoLink.lt laiškų dėžutėje, tačiau neatskleiskite savo asmeninės informacijos pernelyg anskti! Neskubėkite. Laikui bėgant tampa aišku ar žmogus iš tikrųjų panašus į tokį, kokiu save apibūdina profilyje. Raminantis ženklas yra pagarba Jūsų norui tęsti bendravimą susirašinėjant laiškais. Jei kas nors iš karto Jus ragina parašyti savo el. pašto adresą ar telefono numerį, ar ragina perkelti susirašinėjimą į kitą erdvę - būkite atsargūs! 
  • Būkite budrūs reaguodami į prašymus! Ypač jei kažkas prašo informacijos ar pinigų dar su Jumis nė nesusitikęs. Kad ir koks įtikinamas atrodytų profilio aprašymas ar laiškuose nupasakota istorija apie, pvz. finansiškai sudėtingą laikotarpį, nepasiduokite emocijoms! 
     
  • Netaisyklinga lietuvių kalba. Signalas būti atsargiam taip pat yra, jei profilio anketos ar laiško tekstas yra išverstas naudojant automatinio vertimo programas arba jei kas nors iš karto jus kviečia apsilankyti užsienyje. 

  • Paieškokite informacijos. Jei susirašinėdami jau sužinojote žmogaus vardą bei pavardę, galite ir patys paieškoti informacijos apie jį pasinaudojant interneto paieškos sistemomis. Pasinaudokite galimybėmis, kad priimtumėte pagrįstus sprendimus! 

Džiaukitės bendravimu, būkite atktyvūs rašydami laiškus bei į juos atsakydami (atsakykite, net jei profilis Jūsų nedomina!), o jei kyla įtarimų dėl bet kurio profilio, parašykite mums info@kitolink.lt arba jurgita@kitoLink.lt! Į tokius pranešimus žiūrime labai rimtai ir diskretiškai. 

Saugios ir džiaugsmingos kelionės Kito link!

Peržiūrėti viską

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis