3 dalykai, kuriuos svarbu žinoti pildant savo profilį!

Jei savo internetinių pažinčių kelionę pradėsite turėdami tinkamai užpildytą profilį, ji bus daug sklandesnė!

Internetinės pažintys yra puikus būdas susipažinti su daugybe naujų žmonių. Kita vertus naivu būtų tikėtis, kad žinutė nuo Jums skirto žmogaus iš karto „įkris“ Jūsų pašto dėžutėn vien dėl to, kad susikūrėte paskyrą. Štai kodėl norime su Jumis pasidalinti keletu patarimų, kaip susikurti profilį, kuris parodytų, kas jūs iš tikrųjų esate.

Visų pirma - Jūsų profilio anketa yra puikus būdas prisistatyti ir leisti kitiems sužinoti, kuo esate išskirtinis. Net jei laikas nuo laiko peržiūrite ir redaguojate savo profilį, svarbu, kad informacija jame nebūtų pernelyg apibendrinta ar supaprastinta.

Taigi koks yra geriausias būdas save pristatyti?

Žinoma, galite parašyti, kaip atrodote, kas jums patinka ir ko ieškote. Tačiau, kai kurie pagrindiniai jūsų unikalios asmenybės elementai gali būti nepastebėti, kaip, pavyzdžiui, Jūsų humoro jausmas ar pomėgiai, ar tai, kaip bendraujate su žmonėmis... Tai yra dalykai, kuriuos galima geriau pamatyti tik susitikus “akis į akį”. Tačiau mums svarbu, kad tai atsispindėtų ir jūsų profilyje!

 1. Skirkite laiko sukurti tokį profilį, kuris atspindindėtų jūsų asmenybę.

Įsivaizduokite, ką atsakytumėte žmogui, kuris jūsų klausia: kokios jūsų svajonės ir aistros? Kaip dažnai Jūs pasitelkiat humorą? Kuo esate išskirtinis? Klausimai, kuriuos rasite kitoLink.lt profilio anketoje, jei atsakysite į juos nuoširdžiai ir kūrybiškai, pareikalaus laiko, tačiau tikrai padės žmonėms suprasti svarbiausius dalykus, be kurių jūs nebūtumėte „jūs“. Nesistenkite atrodyti profesionaliai, tai nėra „LinkedIn“ paskyra. Ieškokite savojo stiliaus!

2. Nuotrauka pasako daugiau nei tūkstantis žodžių.

Nuotraukos pasirinkimas neturi būti susijęs vien su estetiniu grožiu. Kalbame apie nuotraukas, kurios atspindėtų ne tik jūsų išvaizdą, bet ir vidinį pasaulį. Galbūt tai bus akimirka, kai mėgaujatės diena paplūdimyje, žygyje ar užsiimate kita jūsų mėgstama veikla? O gal nuorauka, kuri užfiksavo jus geriant kavą jūsų mėgstamoje kavinėje? Puiku! Tuomet savo profilyje parašykite, kad pirmajam pasimatymui pakviesite ten kartu išgerti kavos! Žmonėms, matantiems tokias jūsų nuotraukas, atrodysite kur kas paprasčiau bendraujantis. Be to, tai yra kur kas įdomiau nei nuotrauka, kurią naudotumėte savo asmens tapatybės kortelei!

3. Laikas išbandyti!

Punktai, kuriuos čia trumpai aptarėme, padės patobulinti savo profilio anketą, tačiau  Jums taip pat pagelbėti gali jūsų draugai. Paprašykite tų, kuriais pasitikite, peržiūrėti anketą ir įvertinti ar ji gerai atspindi Jūsų asmenybę. Galbūt ten yra dalykų, kuriuos reiktų pakoreguoti ar sunku suprasti. O gal ir patys draugai pasiūlys gerų idėjų?!

Tikimės, kad tai padės. Ir dar. Prisiminkite, kad žmonės būna drovūs ir jaudinasi, todėl gali neišdrįsti Jums parašyti… Tad jei radote jus sudominusią anketą, tiesiog pradėkite pokalbį!

Įkvėpimo sėmėmės čia: https://www.kathtreff.org/blog/3-tipps-fuer-ein-erfolgreiches-online-dating-profil/

Nuotrauka: Jud Mackrill /unsplash.com

Peržiūrėti viską

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis