kitoLink.lt gimtadienis!

Kovo 19 d., Šv. Juozapo, Švč. Mergelės Marijos sužadėtinio iškilmės dieną kitoLink.lt minėjo savo gimtadienį.

Per kitoLink.lt veiklos metus turėjome nemažai progų ne tik susitikti ir gyvai susipažinti su svetainės nariais įvairiuose mūsų organizuotuose renginiuose, bet ir džiaugsmingai malda palydėti net 24 kitoLink.lt susipažinusias ir Santuokos sakramentu savo draugystę paženklinusias poras! 

Visai neseniai sulaukėme dar keleto laiškų, kurie labai nudžiugino, tad norime šiuo džiaugsmu pasidalinti ir su Jumis! 

“Aš sutikau savo žmogų ir tas žmogus jau yra mano žmona. Ir dar daugiau - greitai būsime trise. Galiu nudžiuginti, jog kaip tik kitolink.lt ir susipažinom. Laura (ten vadinosi raula) prašė atsiliepti už mus abu :) Esame dėkingi jums. Džiaugiamės, kad gyvuoja kitolink.lt"

“Savąjį žmogutį sutikau kitoLink.lt ir būtent tuo metu, kai jau buvau nusprendusi panaikinti anketą :) vasarą tuoksimės ir apie tai pasidalinsime su jumis!!! :)”

“Mes radome vienas kitą čia, Jūsų portale, nuo pat susitikinėjimo pradžios viskas klojosi puikiai, tad nepraėjus nė metams nuo rimtos draugystės pradžios susituokėme :) Malonu, kad yra tokių pažinčių puslapių, kuriuose galima rasti vertybėmis ir požiūriu panašių žmonių :)”

“Greitai bus metai, kai esame draugai, partneriai, vienas kitam mylimieji. Visiems vienužiams linkiu išbandyti visas progas, kurioms širdis nesipriešina. "Nenurašyti" nei savęs, nei kito. Nes "Tai, kas tavo, ateis pas tave”.

Nepaprastai džiaugiamės kiekvienąkart patyrę, kaip kitoLink.lt padeda susitikti vienas kito ieškantiems žmonėms. Susitikusiųjų istorijos apie jų draugystės pradžią, tikime, visuomet padrąsina ir įkvepia vis dar ieškančius! 

Žinodami, kad sau artimo žmogaus paieška visuomet reikalauja asmeninio apsisprendimo daryti konkrečius žingsnius, nuolat ieškome būdų, kaip dar galėtume prie to prisidėti. Renginiai, kuriuos organizuojame, yra puiki proga užmegzti naują draugystę, tad kviečiame Jus į artimiausius mūsų renginius!

 

Palaimintos Jums kelionės Kito link!

kitoLink.lt komanda

Peržiūrėti viską

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis