Nuoširdžiai tikimės, kad ši svetainė daugeliui bus kelias, padėsiantis sutikti TĄ žmogų, kuriam nuspręsite dovanoti save ir per Santuokos sakramentą priimant gausias Dievo malones leistis į gyvenimo kelionę KARTU. Kartais girdime abejonių, kad internetas nėra tinkama vieta ieškoti rimtos draugystės, o pažinčių svetainės – tik „nevykėlių“ susibūrimo vieta... Tikrai negalime su tuo sutikti ir pri(si)mename, kad Dievas veikia įvairiais, kartais net labai netikėtais būdais! Dėkojame atsiliepusiems ir besidalinantiems savo pažinties istorijomis, kurios prasidėjo čia - katalikiškoje pažinčių svetainėje kitoLink.lt! 
Tikimės, kad tai padrąsins vis dar abejojančius ir suteiks įkvėpimo žengti Kito link.

Nedelsdama ištariau jam TAIP ir tai tapo pačiu didžiausiu mano gyvenime TAIP...

Miela kitoLink.lt komanda,

Ilgai delsiau jums parašyti ir padėkoti už šią Dievo laimintą pažinčių svetainę. Tačiau, kaip mudviejų su antrąja puse meilė subrendo, taip atėjo ir metas parašyti jums laišką.

Prisipažinsiu, sužinojusi apie šio pažinčių portalo egzistavimą, neskubėjau užsiregistruoti. Nors niekada nebuvau skeptiškai nusiteikusi pažintims internetu. Kartas nuo karto peržiūrėdavau šio tinklapio vaisius – sėkmės istorijas, kurias parašė jau vienas kitą suradusieji. Tačiau buvo tiesiog smalsu, o kartu ir labai gera pasidžiaugti už tuos žmones – juos lydėjau ir tebelydžiu savo maldoje.

Po kurio laiko, nusprendžau tapti šio portalo nare. Keista, tačiau antrosios pusės ieškoti nesiruošiau. Nesistengiau ieškoti, tiesiog nevengiau bendravimo su įvairiais žmonėmis – nuo mažų dienų esu smalsi ir mane domina aktyvus bendravimas ir naujos pažintys. Kadangi jau daug metų aktyviai susipažįstu internetu su žmonėmis, mėgstu diskutuoti ir plepėti – šį portalą nusprendžiau išbandyti kaip naują diskusijų erdvę niūriais ir ilgais žiemos vakarais.

Sutvarkiusi savo anketą portale – užpildžiusi aprašymą, įkėlusi nuotrauką ir aktyvavusi narystę – aktyviai šia svetaine nesinaudojau. Prisijungdavau vos keletą kartų per savaitę. Teko pabendrauti su šauniais žmonėmis – atrasti bendrų temų, maloniai pasišnekučiuoti. Savo tikslą taip ir įgyvendinau. Pamiršau apie kitoLink.lt maždaug 2 mėnesiams – o ir narystė jau baiginėjosi… Prisijungusi prie portalo pamačiau, jog žinučių nesulaukiau. Darėsi neįdomu ir beprasmiška – juk atėjau pabendrauti! O ir narystė už keletos dienų jau turėjo baiginėtis... tą patį vakarą nusprendžiau išsiregistruoti iš šios svetainės ir jau tvarkiau savo anketą, kuomet už keletos minučių parašė JIS! Tą patį vakarą, 2017 m. vasario 4 d. vos susirašę keletu žinučių, pasiguodėme vienas kitam, jog abiejų narystė baiginėjasi ir reikia persikelti kitur. Patogiausia tam buvo socialinis tinklas – Facebook. Žinutė po žinutės ir negalėjome atsidžiaugti bendravimu iki išnaktų...  Galiausiai paaiškėjo, jog Arūnas portalo paieškos sistemoje manęs nerado... ir prisijungęs paskutinėmis dienomis – skubėjo parašyti. Mano akį patraukė išsamus jo aprašymas apie save: konkretūs ir argumentuoti sakiniai, išsamiai aprašytos vertybės, moralinės normos ir pomėgiai. Pagal kitoLink.lt anketų aprašymus esame suderinami net 85 % ir tai mus dar labiau džiugino!

Ilgų pokalbių ir diskusijų pasekoje, mūsų pasimatymas įvyko po 12 dienų – 2017 m. vasario 16 d. Kartu atšventėme mūsų šaliai ir kiekvienam tautiečiui taip brangią šventę. Diena buvo šalta ir vėjuota, o aš – kaip niekada jaudinausi ir kiek vėlavau. Tačiau jau susitikus – kalba liejosi į valias, jautėmės labai artimi ir pažįstantys vienas kitą lyg visą savo gyvenimą. Mūsų pasimatymas truko 8 valandas ir atėjus metui išsiskirti – buvo sunku.

Kadangi mus skyrė šioks toks atstumas – antrasis susitikimas įvyko po mėnesio – 2017 m. kovo 18 d. Tai buvo dar vienas mūsų šaunus pasimatymas, praleidome visą dieną kartu - smagiai pramogavome mieste. Ir tądien… tapome pora!

Ir toliau sekė pokalbiai. Neišsenkantys mes ir mūsų noras būti kartu. Susitikimai kiek padažnėjo, nes buvome pora, kurią skyrė atstumas.  Darėsi vis sunkiau ir sunkiau – mūsų santykiai vis veržėsi į priekį, noras būti kartu stiprėjo nevaldomai. Vienas kitu pasitikėjome jau nuo pirmų dienų ir tapome geriausiais draugais. Kol vieną dieną... po 5 mėnesių draugystės, 2017 m. rugpjūčio 25 d. Arūnas paprašė mano rankos ir širdies... Nedelsdama ištariau jam TAIP ir tai tapo pačiu didžiausiu mano gyvenime TAIP... Ištartu tokia jėga ir tvirta meile.

Mėgavomės savaitgaliais kartu...Sužadėtinių kursais, į kuriuos pas mylimąjį teko važinėti iš Šiaulių į Kauną. Kinu, teatru, koncertais, parodomis ir kt... viskuo viskuo, ką buvome paminėję savo anketose kitoLink.lt... kitaip tariant išgyvenome pasaką. Pagaliau širdyje buvo gera ir ramu. Tikslų, norų, vilčių - daug daug. Tai vedė į priekį. Ir palengva ruošėmės priimti Santuokos sakramentą. Tos dienos laukėme kaip pirmojo susitikimo. Beveik metams po sužadėtuvių ir 1,4 metų draugystės amžiną meilę vienas kitam prisiekėme prieš mėnesį – 2018 m. liepos 7 d. Šiluvos Švč. Mergelės Marijos Gimimo bažnyčioje. Pagaliau tapome šeima. Su jūsų, miela kitoLink.lt komanda ir Viešpaties dėka. Ačiū jums, kad darote tokius nuostabius darbus. Jūsų darbas veda į priekį šeimos link. Savo žmogaus link – kito link.  Ačiū, kad šeimą iškeliate kaip vertybę!

Dar truputį daugiau nei prieš metus nerimavau, ilgėjausi... atstumas ribojo mūsų buvimą drauge... O dabar rašau šį laišką vėlyvą naktį, o mano laimė ir ramybė, girdžiu, kaip skaniai knarkia... Ilsisi, naujai kitos dienos dar vienai mūsų pasakai!

Su meile,

Brigita ir Arūnas Matulevičiai

Visos sėkmės istorijos

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis