Nuoširdžiai tikimės, kad ši svetainė daugeliui bus kelias, padėsiantis sutikti TĄ žmogų, kuriam nuspręsite dovanoti save ir per Santuokos sakramentą priimant gausias Dievo malones leistis į gyvenimo kelionę KARTU. Kartais girdime abejonių, kad internetas nėra tinkama vieta ieškoti rimtos draugystės, o pažinčių svetainės – tik „nevykėlių“ susibūrimo vieta... Tikrai negalime su tuo sutikti ir pri(si)mename, kad Dievas veikia įvairiais, kartais net labai netikėtais būdais! Dėkojame atsiliepusiems ir besidalinantiems savo pažinties istorijomis, kurios prasidėjo čia - katalikiškoje pažinčių svetainėje kitoLink.lt! 
Tikimės, kad tai padrąsins vis dar abejojančius ir suteiks įkvėpimo žengti Kito link.

Vis dar negaliu patikėti, jog taip netikėtai atradau sau skirtą Žmogų!

Miela kitoLink.lt komanda!

Jau senokai savyje nešiojausi mintį, jog noriu Jums nusiųsti laišką ir padėkoti už šios katalikiškos internetinės pažinčių svetainės sukūrimą, nes be jos ir Dievo pagalbos nebūčiau sutikusi sau skirto Žmogaus. Visgi, mąsčiau, jog vertėtų palaukti, kol mūsų abiejų draugystė taps brandesnė, peraugs į sužadėtuves, o po to ir vestuves, ir jau būnant santuokoje parašyti Jums padėkos kupiną laišką. 

Kaip bebūtų, nors draugaujame tik penktas mėnuo (kartu tai toks trumpas, tačiau ir ilgas laikas), gal ši pažinties istorijos pradžia taps svarbiu liudijimu ir padrąsins tuos, kurie dar ieško savojo Žmogaus.

Visų pirma ir svarbiausia, jog tikrai nebūtume susitikę be kitoLink.lt ir Dievo pagalbos. Buvau labai skeptiškai nusiteikusi internetinių pažinčių svetainių atžvilgiu, tačiau ši svetainė išsiskyrė iš kitų savo katalikišku požiūriu į draugystę ir santuoką. Taigi, vedama daugiau smalsumo, o, taip pat, turiu pripažinti ir slaptų troškimų, o gal, visgi, rasiu šioje svetainėje sau skirtą Žmogų, užsiregistravau. Visgi, po kelių nepavykusių susirašinėjimų ir pokalbių su priešingos lyties atstovais, nusprendžiau, jog šioje svetainėje daugiau nebesilankysiu ir tikėsiuosi, jog sau skirtą Žmogų netikėtai sutiksiu ne virtualiame, o realiame gyvenime. 

Visgi, Dievo planai buvo kitokie. Vieną vakarą, kai mintyse pareiškiau, jog tai paskutinis mano apsilankymas šioje svetainėje, ir jau spaudžiau atsijungimo mygtuką, netikėtai man parašė mano būsimas vaikinas, klausdamas, koks čia netikėtai „iššokęs“ susirašinėjimų langas. Atsakiau vedama daugiau noro kuo greičiau užbaigti susirašinėjimą, nes atsidariusi jo anketą pamačiau, jog jis iš kito miesto ir suvokiau, jog tokiai draugystei per atstumą nesu pasiryžusi. 

Ir šiuo klausimu Dievo planai buvo kitokie. Po trumpo susirašinėjimo tą vakarą, kitą dieną ir toliau tęsėsi mūsų susirašinėjimas, po kelių dienų peraugęs į pokalbį telefonu, kuris peraugo į nuolatinius susirašinėjimus ir pokalbius iki vėlumos. Po kelių savaičių bendravimo nusprendėme, jog reikia pabandyti susitikti gyvai ir pasižiūrėti, ar šis bendravimas gali peraugti į rimtesnius santykius. Po pirmo susitikimo sekė antras, po antro trečias ir, štai, jau kartu esame beveik pusę metų. Nors draugystė per atstumą yra tikrai nelengva, nuolat iškyla visokių iššūkių, abu tikime, jog esame skirti vienas kitam ir mąstome apie bendrą ateitį kartu. Dar vis negaliu patikėti, jog taip netikėtai atradau sau skirtą Žmogų ir kiekvieną dieną dėkoju Dievui už jį. 

Taigi, kitolink.lt nariams norėčiau palinkėti neprarasti vilties, nes Dievo planai yra nežinomi, ir nors šiuo metu viskas gali atrodyti juoda ir nyku, patikėkite, ateis toks laikas, kuomet viskas atrodys visai kitaip ir viską matysite tarsi pro „rožinius akinius“. Būtent taip aš ir jaučiuosi šiuo metu. Taigi, nebijokite pasitikėti Dievu, nes jis kiekvienam iš mūsų yra parengęs patį nuostabiausią gyvenimo kelią! 

Eglė

Eglė ir Mantas santuokos sakramentą priėmė 2017 m. Lapkričio 25 d. Panevėžio Kristaus Karaliaus Katedroje.

Visos sėkmės istorijos

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis