Nuoširdžiai tikimės, kad ši svetainė daugeliui bus kelias, padėsiantis sutikti TĄ žmogų, kuriam nuspręsite dovanoti save ir per Santuokos sakramentą priimant gausias Dievo malones leistis į gyvenimo kelionę KARTU. Kartais girdime abejonių, kad internetas nėra tinkama vieta ieškoti rimtos draugystės, o pažinčių svetainės – tik „nevykėlių“ susibūrimo vieta... Tikrai negalime su tuo sutikti ir pri(si)mename, kad Dievas veikia įvairiais, kartais net labai netikėtais būdais! Dėkojame atsiliepusiems ir besidalinantiems savo pažinties istorijomis, kurios prasidėjo čia - katalikiškoje pažinčių svetainėje kitoLink.lt! 
Tikimės, kad tai padrąsins vis dar abejojančius ir suteiks įkvėpimo žengti Kito link.

Svarbiausia – mokėti išlaukti

Nepaisant to, kad keletas mano draugų sukūrė šeimas po pažinties internetu, mano požiūris į internetines pažintis buvo skeptiškas.  Atsiradus katalikiškam tinklalapiui (esu praktikuojanti katalikė) nutariau pabandyti. Po keleto nesėkmingų susitikimų su vaikinais iš svetainės, buvau nusprendusi atsisakyti šio bendravimo būdo, bet taip jau nutiko, kad paskutinis laiškelis buvo sėkmingas. Nors jo profilyje nebuvo nurodyta jokios informacijos, tik gimimo data, aš užklausiau jo, dabar jau savo vyro, kodėl užsiregistravo www.kitoLink.lt. Taip užsimezgė bendravimas. 

Mūsų pažintis mums abiems ne pirmoji meilė. Kadangi abu esame ne jaunuoliai, patirčių turime įvairių, mažiau ar daugiau skaudžių, vienu momentu net su neviltimi, tačiau tikėjimas, sugrąžino į vėžias, padėjo vėl susivokti ir suprasti kas gyvenime svarbiausia. Man labai norėjosi šeimos, bet vis pasitaikydavo ne tas žmogus. Mūsų draugystė truko neilgai, sužadėtuvės įvyko po 6 mėn. Mes pakankamai anksti supratom, norintys būti kartu ir kurti šeimą. Pirmas pasimatymas įvyko VU bokšte, o po to buvo ilgas pokalbis prie arbatos. JIs užtruko ilgai, nes vis buvo apie ką kalbėti. Antrą kartą noras susitikti buvo natūralus, tiesiog atsirado kažkokia trauka.

Linkiu kantrybės, sugebėti išlaukti, atrasti tą aukso viduriuką, kai ir protas ir širdis bus vienybėje. Pasikartosiu - geriau jokio žmogaus šalia, negu bet koks. Pasitikėkit Dievu. Sėkmės visiems ieškantiems!

Ernesta

Visos sėkmės istorijos

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis