Nuoširdžiai tikimės, kad ši svetainė daugeliui bus kelias, padėsiantis sutikti TĄ žmogų, kuriam nuspręsite dovanoti save ir per Santuokos sakramentą priimant gausias Dievo malones leistis į gyvenimo kelionę KARTU. Kartais girdime abejonių, kad internetas nėra tinkama vieta ieškoti rimtos draugystės, o pažinčių svetainės – tik „nevykėlių“ susibūrimo vieta... Tikrai negalime su tuo sutikti ir pri(si)mename, kad Dievas veikia įvairiais, kartais net labai netikėtais būdais! Dėkojame atsiliepusiems ir besidalinantiems savo pažinties istorijomis, kurios prasidėjo čia - katalikiškoje pažinčių svetainėje kitoLink.lt! 
Tikimės, kad tai padrąsins vis dar abejojančius ir suteiks įkvėpimo žengti Kito link.

Mūsų santuoka bus protestantų ir katalikų vienybės liudijimas!

Mūsų meilės istorija prasidėjo nuo maldų ir širdies svajonių. Dievas įdėjo mums į širdis kokio vyro, kokios moters ieškoti ir laukti. Tad vedami Jo veikimo mes galiausiai suradome vienas kitą.

Saulius: Nuo14 metų meldžiau Dievo, kad Jis man atsiųstų žmoną. Studijuodamas Kaune gavau iš Dievo užtikrintumą pagal 127-128 psalmes ir nuo to laiko dar labiau  meldžiau tinkamos žmonos visam gyvenimui.

Ramunė: Svajojau apie šeimą nuo labai anksti. Ne kartą sudarinėjau svajonių vyro savybių sąrašą. Laikui bėgant galiausiai supratau (nors vis dar turėjau sąrašą), kad labiausiai trokštu, jog mūsų širdys būtų panašios. Kartą susapnavau sapną, kad tuokiausi su kažkokiu vyru Vytauto bažnyčioje. Tai supratau kaip Dievo atsakymą į mano maldas. Pradėjau laukti sapno išsipildymo. 

Saulius: 2016 m. vasarą pradėjau dirbti projektavimo įmonėje. Tuo laiku jaučiausi saugus, nes turėjau patikimą darbą. Taigi savaitę padirbęs tame darbe, maldoje pasakiau Dievui „išbandyk mane“. Nuo to viskas ir prasidėjo. Užsiregistravau internetinėje  pažinčių svetainėje „kito link“. Netrukus parašiau trims merginoms, tačiau nei viena iš jų neatsakė. Po poros savaičių naujame darbe dėl neaiškių priežasčių mane atleido. Labai susinervinau. Bet grįžęs namo supratau, kad tokiu būdu Dievas mane išbando. Apimtas nusivylimo parašiau vienai merginai, kurios nuotrauka man nuolat iššokdavo prieš akis. Pagalvojau: ,,surizikuosiu ir parašysiu jai". 

Ramunė: Vieną vakarą spontaniškai kilo mintis apie svetainę „kito link“. Viskas vyko labai staiga. Sėdau prie kompiuterio registruotis. Tą vakarą manyje buvo tikras minčių mūšis. Protas sakė „nedaryk to, nesiregistruok, pažiūrėk kiek išleisi veltui pinigų“.  Širdis tiesiog sakė: ,,registruokis“. Nors ir kaip protas stengėsi laimėti, tačiau pati sau prieštaraudama užsiregistravau. Po kelių savaičių turėjau nesėkmingą susitikimą ir jau maniau, kad tikrai veltui užsiregistravau. Tačiau greitu metu man parašė Saulius.

Saulius: Užteko vos kelių žinučių ir mes nusprendėme susitikti Laisvės alėjoje prie fontano. Tai buvo graži sekmadienio popietė. Šis susitikimas truko apie 4 val. Paaiškėjo, jog esame iš skirtingų konfesijų (katalikiškos ir protestantiškos). Tačiau tai nesutrukdė mūsų bendravimui. Nuo tos dienos apsisprendėme tęsti bendravimą.

Ramunė: iš pirmųjų susitikimų man labiausiai įsiminė tai, jog pirmą kartą gyvenime galėjau kalbėtis su vaikinu apie 8 val. be sustojimo. Juokas nesitraukė nuo mūsų nei per žingsnį, o temų įvairovė buvo neišsemiama. Man tai buvo stebuklas ir įrodymas, jog tai yra vyras pagal mano širdį. Susitikimų metu sužinojome ir rimtų, ir juokingų mudviejų svajonių apie šeimą, kurios buvo tokios pačios ir tai mus vienijo.

Mes vis giliau pažinome vienas kitą ir taip po trijų mėnesių atėjo laikas sužadėtuvėms. Po pusės metų, 2017 m. gegužės 27 d. Įvyko mūsų vestuvės. Šios svetainės dėka mes atvėrėme širdis vienas kitam, pažinome ir pamilome vienas kitą. Dievas yra nuostabus pokštininkas, o 20 eurų tapo geriausia mūsų gyvenimo investicija!

Dabar tapome Dievo plano dalimi ir Jam leidžiame kurti mūsų gyvenimą taip, kaip Jis trokšta. Pasitikėdami ir džiaugdamiesi gyvename  gyvenimą pilną staigmenų! 

Saulius ir Ramunė

 

Foto: Irutė Jaruševičiūtė

Visos sėkmės istorijos

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis