Nuoširdžiai tikimės, kad ši svetainė daugeliui bus kelias, padėsiantis sutikti TĄ žmogų, kuriam nuspręsite dovanoti save ir per Santuokos sakramentą priimant gausias Dievo malones leistis į gyvenimo kelionę KARTU. Kartais girdime abejonių, kad internetas nėra tinkama vieta ieškoti rimtos draugystės, o pažinčių svetainės – tik „nevykėlių“ susibūrimo vieta... Tikrai negalime su tuo sutikti ir pri(si)mename, kad Dievas veikia įvairiais, kartais net labai netikėtais būdais! Dėkojame atsiliepusiems ir besidalinantiems savo pažinties istorijomis, kurios prasidėjo čia - katalikiškoje pažinčių svetainėje kitoLink.lt! 
Tikimės, kad tai padrąsins vis dar abejojančius ir suteiks įkvėpimo žengti Kito link.

Maldoje atidaviau Dievui, kad parinktų patį tinkamiausią man vyrą

Visų pirma esame labai dėkingi Viešpačiui už šią nuostabią dovaną - turėti ir mylėti vienas kitą. Na, dėkoti labai lengva, kai džiaugsmo yra pilna širdis! Pasinaudodami proga mes tariame didžiulį AČIŪ ir Jums, kitoLink.lt įkūrėjai! Tikra tiesa, kad susipažinome ir susitikome šio puslapio dėka.

Tiesa sakant, užpildyti anketą mums abiems buvo iššūkis (taip jau sutapo), nes norėjosi rimtos pažinties, tačiau įdirbio iš pradžių nesinorėjo įdėti. Pirmas sutapimas buvo tai, kad abu anketas užpildėme dar vasarą, o jas aktyvavome tik gruodžio mėnesį - tapome tikrais kitoLink.lt nariais. Kodėl šis puslapis? Atsakymas labai paprastas - nes katalikiškas. Mūsų abiejų internetinių pažinčių patirtis nebuvo labai didelė, gal buvo vienas kitas bandymas, bet tikrai nieko konkretaus nenutiko. Kalbant apie kitoLink.lt, vos tik aktyvavus savo anketas dviejų dienų bėgyje radome bendrą kontaktą, tad ieškojimas nebuvo ilgas. Nesame pirmoji meilė vienas kitam, bet tikime, kad ji bus tvirčiausia. Gyvenimas yra labai įdomus ir gražus, esame dėkingi, kad Viešpats atsiuntė mums įvairių situacijų per kitus žmones, situacijų, kurios mus augino, brandino ir mokė atleisti, mylėti ir viltis. Tikėjimas ir ieškojimas pagaliau visiškai netikėtai mus suvedė, būtent per kitoLink.lt. 

Žinoma, viena iš pagrindinių pažinties priežasčių ir buvo norėjimas sukurti šeimą. Ši mintis jau tikrai (vėl gi abiems) daugelį metų sukosi galvoje, kai visiškai subrendo atsakomybės ir nuoširdaus kompromiso ieškojimo jausmas ir mūsų norai tiesiog buvo palaiminti. Šiuo klausimu maldų sukalbėta buvo tikrai ne viena ir, kaip matot, nuoširdžios maldos yra išklausomos! „Maldoje atidaviau Dievui, kad parinktų vyrą, patį tinkamiausia man.“ - prisimena Jolanta. Mums visiems tikrai yra reikalinga bendrystė, kas daugiau mums gali padėti, jei ne mes vienas kitam. Juk ir Jėzus yra pasakęs : “Kur du ar trys susirinkę mano vardu, ten ir aš esu tarp jų”.

2015 m. gruodį mes bendravom internetu, o susitikome 2016 m. sausio pradžioje, nes gyvenome skirtingose šalyse. Tai buvo labai greitai suplanuotas ir jaudinantis susitikimas, dabar suprantame, kad jau tada buvo tikri ir stiprūs jausmai, nebuvo abejonių vienas kito atžvilgiu. Supratome, kad atstumas ir visos kitos kliūtys yra ištirpinami, kai vyksta labai rimti, atsakingi ir keičiantys ateitį veiksmai. Tikrai nebuvo baisu ar neramu, kažkas viduje teikė ramybę, o dėl rizikos - šiuo atveju ir ji pasitvirtino – buvo verta. Nepraėjus nė dviems mėnesiams antrą kartą susitikome „gyvai“, o kur dar nesuskaičiuojamos valandos bendraujant internetu. Per Šv.Kalėdas pokalbis tęsėsi daugiau nei tris valandas … Natūralus noras būti kartu kasdien vis stiprėjo, ir, kai trečią kartą susitikom, tai buvo Paryžiuje, įvyko mūsų sužadėtuvės. 2016 m. spalio mėnesį šventėme savo Santuoką Lietuvoje.

Mūsų pažintis yra nuoširdžiai draugų ir artimųjų priimta, kas paklausia tam papasakojame, kokiu būdu susipažinome – svarbiausia, kad mūsų brangieji džiaugiasi, meldžiasi ir mus myli. Juk mes tikrai ne pirmi ir, duok Dieve, ne paskutiniai susipažinę internetu :) Dievas juk laimina visus nuoširdžius ir gerus ketinimus, tad malda yra pagrindinis mūsų įrankis. Norėdami užbaigti šį savo laišką, dar kartą dėkojame Jums, Jurgita ir Vytautai, už gražią idėją, kuri padėjo sujungti mūsų gyvenimus, už gerus ir gražius Jūsų darbus, kuriuos, be abejo, laimina Viešpats. Mes tikime ir linkime kitoLink.lt svetainėje bendraujantiems daug meilės ir dar daugiau nuoširdumo bei atvirumo, ir, žinoma, maldos. Be abejo, dar reikia ir pastangų - viską apjunkite! Šios maldos fragmentas primena mums, kad negalima galvoti ar siekti kažko tik vardan savęs: Mokytojau, padaryk, kad aš trokščiau kitus paguosti, o ne pats būti guodžiamas; kitus suprasti, o ne pats būti suprastas; kitus mylėti, o ne pats būti mylimas. (Šv. Pranciškus)

Nuoširdžiausi linkėjimai,

Jolanta ir Romualdas 

Visos sėkmės istorijos

Raskite savo gyvenimo žmogų!


Registruotis